Eloah is?


 

naamloos2

Eloah

Hoi Ik ben Eloah, Eloah Udenhout that is..

Ik ben 43 jaar en elke keer als ik dit uitspreek twijfel ik over mijn ware leeftijd, want hoe ik me voel strookt vaak niet met hoe ik eruit zie of mijn gedrag.

Ik kom uit een gezin van 4 en ben de jongste.

Dat is ook gelijk waardoor ik niet weet hoe oud ik ben, want voor je zussen blijf je altijd “de kleine meid”, maar daarover later meer.

Ik ben de moeder van een 9 jarige pracht gozert Youandi. Het echte boek  over ouderschap is nog door niemand geschreven en dat kan ook niet, want de lessen die je hierbij leert zijn met geen ene pen bij te houden.

Mensen spreken over ‘het mooiste beroep wat er is blah blah blah’.

Niemand bereidt je voor op de kwetsbaarheid, het gevoel van eeuwig falen en de ongekende liefde waar je een moord voor zou willen plegen. Maar goed, hij is de rode draad in mijn leven en mijn leerschool op weg naar mijzelf.

Als ik mijzelf zou moeten beschrijven dan ben ik nog steeds op zoek naar het juiste woord. Ik denk dat dat woord ‘vermoeiend’ zou moeten zijn of misschien een mooie Griekse of Latijnse omschrijving.

Ik leef het katten leven: 9 in 1 en doe veel. Ik werk ruim 18 jaar in de media op allerlei verschillende terreinen. Radio, krant, zang, acteren, presenteren en de laatste 15 jaar achter de schermen bij de televisie. Eerst als productie assistente en nu als volledig redacteur voor losse items en muziekredactie. Daarnaast vindt ik het belangrijk om maatschappelijk bezig te zijn. Dat deed ik onder andere door maandelijks te debatteren met jongeren uit Rotterdam en omstreken.

Belangrijk, omdat het een geweldige tegenhanger is van de glitter en glamour  in mijn dagelijks media leven. Bovendien houdt het mij met beide benen op de grond.

De ene dag in discussie met Kanye West die zich backstage onbeschoft gedraagt tegen onze crewleden. De andere dag jonge meiden vertellen: ‘Ja je kan zwanger worden als hij voor het zingen de kerk uit gaat’.

Dit is mijn leven. Na 43 jaar nog steeds opzoek naar balans …

Heb jij jouw balans al gevonden ?

Soso lobi en tot snel

ELOAH

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.