Nieuw jaar nieuwe thema’s!


We gaan weer van start!

We gaan weer van start!

De kop van het nieuwe jaar is er bijna af en het is al weer tijd voor onze eerste Ontbijtochtend en onze eerste thema workshop van 2016!

Op vrijdag 29 januari 2016 zullen wij van start gaan met het thema Vitaliteit. Tijdens deze eerste workshop zullen wij onze persoonlijke vitaliteit op de diverse vlakken van ons leven onder de loep nemen en uiteraard op de Moeders met Talent manier de boel verder uit diepen. Het bijwonen van deze workshop is kosteloos.

Voordat wij aan de workshop starten zijn jullie van harte welkom om aan te sluiten voor de Ontbijtochtend. Een moment op de dag waar we gezellig samen bijeenkomen en bij kletsen onder het genot van een heerlijk gezond ontbijt buffet. De kosten voor de deelname aan het ontbijt bedragen €2,50 per persoon. Aanmelden voor het ontbijt kan tot en met 15:00 uur, donderdag 28 januari 2016.

De locatie voor het Ontbijt en de Workshop is: Goudserijweg 651, wijkrestaurant Hotspot Hutspot te Rotterdam.

Zoals jullie van ons gewend zijn bestaat er voor de geïnteresseerde weer de mogelijkheid om de bijbehorende training  bij ons te volgen.

We starten op woensdag 10 februari 2016 om 10:00 uur met deze nieuwe trainingssessie en sluiten de training af om 11:30 uur.

Het tarief voor deze training bedraagt €10,- per training of €60,- voor het volledige traject. Voor de eerste 5 aanmeldingen voor deze training hebben wij een aanbieding van €50,- voor de volledige training die bestaat uit 6 trainingsbijeenkomsten van 1,5 uur. Aanmelden voor de training Vitaliteit kan tot en met woensdag 03 februari 2016.

De locatie voor de trainingen is: Linker Rottekade 292, Het Brouwershuys te Rotterdam.

Wij hopen dat jullie er weer bij zijn!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.